Werving- en selectiebureau voor Food en Feed

Sinds onze start in 2002 zijn we als werving- en selectiebureau actief in de recruitment van hogeropgeleide kandidaten in de Food- en Feed-branche. Onze consultants kennen deze branches als geen ander. Zij hebben al jarenlang ervaring in de recruitment of hebben zelf als professionals gewerkt in de Food- of Feed-branche.

Aandachtspunten bij de werving en selectie binnen Food en Feed

Voor beide branches in de Life Sciences gaan we vaak uit van technische opleidingen zoals Levensmiddelentechnologie, Biotechnologie of andere vergelijkbare opleidingen op hbo- of wo-niveau. Dit is de basis voor technische rollen zoals QC, QESH, Productontwikkeling, Operations of Engineering. Ook in veel sales- en managementfuncties is een achtergrond in de levensmiddelentechnologie een goede toevoeging op je cv. Onze recruitmentstrategie gaat uit van een zoektocht naar een functie in Food of Feed waarbij jij aansluiting vindt en waarbij de mogelijkheden je aanspreken. Daarnaast zijn er ook meer commerciële functies beschikbaar, zoals Accountmanager en algemene managementfuncties.

Waar komen professionals in de Food- en Feed-branche terecht dankzij onze recruiters?

Onze partnerbedrijven zijn producenten of leveranciers van ingrediënten voor de levensmiddelenindustrie. In sommige gevallen produceren ze ook eindproducten voor mens of dier. Daarnaast zijn er ook Life Sciences-vacatures beschikbaar binnen de Food- en Feed-branche specifiek voor professionals in de distributie – een van onze recruitmentconsultants met ervaring in Food en/of Feed kan contact met je opnemen om dit te bespreken. Staat de functie die je zoekt er niet tussen? Dan is het mogelijk om je bij ons werving- en selectiebureau voor hogeropgeleiden in te schrijven, zodat een van onze recruitmentconsultants contact op kan nemen wanneer we iemand zoeken uit jouw vakgebied binnen Food of Feed. Ten slotte is headhunting, ook wel direct of executive search genoemd, onze core business. Het kan dus zomaar gebeuren dat we jou benaderen met een interessante baan in de Food- of Feed-branche. Heb je op dat moment interesse in een overstap? Dan kijkt onze recruiter samen met jou of deze stap aansluit bij jouw kennis, ervaring en natuurlijk bij jouw wensen omtrent je carrière.

Waarom vertrouwen op MY Recruitment?

Voor ons ben je meer dan alleen je cv. Wij hebben namelijk een goed beeld van zowel de functie als de Food- of Feed-werkgever waar jij gaat solliciteren dankzij onze manier van werving en selectie. Voordat je daar op gesprek gaat, houden wij een uitgebreid interview met je. Dan kijken we welke uitdaging binnen Food of Feed bij jou past. We geven je veel achtergrondinformatie over het bedrijf en bereiden je voor op (sollicitatie)gesprekken. We begeleiden het proces van begin tot eind. Dit start wanneer jij je interesse bij ons uit of wij jou benaderen in een recruitmenttraject, tot je jouw contract bij een bedrijf in de Food- of Feed-branche tekent. Ben je het helaas niet geworden? Dan geven we een uitgebreide onderbouwing waarom dit het geval is. De consultants bij ons werving- en selectiebureau zijn niet alleen goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de Food- en Feed-branche; ook helpen wij professionals om het beste uit zichzelf te halen.

 

Schakel onze expertise in

Wij helpen zowel kandidaten als partnerbedrijven met het vinden van de perfecte match tussen werkgever en werknemer. Dit doen wij allemaal aan de hand van persoonlijk contact en betrokken begeleiding. Neem contact op met een van onze recruitmentconsultants en ontdek wat ons werving- en selectiebureau voor jou in de Food- of Feed-branche kan betekenen. Wij zijn bereikbaar op +31 (0)575 661866.

 

Bekijk hier: Vacatures in Food – Feed | Vacatures in Farma – Biotech | Vacatures in Chemie

Wat is uw specialisatie

Food / Feed

Zoek je een functie in de Food- of Feed industrie? Kijk bij ons aanbod van vacatures in specialistische-, commerciële- of management posities.

Lees meer

Chemie

Binnen de Chemie, vind je technische- en commerciële functies, als specialist of als manager, die passen bij jouw volgende stap.

Lees meer

Farma / Biotech

Draag met jouw kennis en kunde bij aan de ontwikkeling van medicijnen of vaccins. Beschikbare functies zowel in Farma als in Biotech.

Lees meer

Onze waarden

Kennis

We hebben uitgebreide kennis van de markt en de functies binnen de Life Sciences branche.

Juiste match

Werving & Selectie gericht op lange termijn oplossingen, ofwel het aangaan van duurzame verbindingen.

Persoonlijk

Het aangaan van een persoonlijke relatie als basis van onze aanpak bij onze opdrachtgevers en kandidaten.

Kwaliteit

Kwaliteit staat voor ons voorop, we gaan voor de beste match voor kandidaten en opdrachtgevers.

Wij werken samen met

Inloggen

MY Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.