Quality manager voor Food

Een quality manager is onmisbaar voor ieder bedrijf dat werkzaam is in Food. Deze persoon controleert namelijk of de grondstoffen en het productieproces aan de regelgevingen voldoen. Zo garandeer je de beste kwaliteit en veilige en efficiënte productie. Dankzij onze ervaring in het werkveld en onze kennis van recruitment profiteer je van betrouwbaar advies.

Werken als quality manager bij een bedrijf dat in Food werkt

Ons werving- en selectiebureau voor Food en andere Life Sciences helpt je graag een baan te vinden die bij jou past. Wij helpen je bijvoorbeeld een functie te vinden als quality manager voor Food. In deze functie draag jij verantwoordelijkheid voor de veiligheid, efficiëntie en kwaliteit van het productieproces. Dit heeft betrekking op de grondstoffen, maar ook op de werkomgeving. Dankzij de ervaring van onze recruiters in de Food- en Feed-sector word je goed voorbereid op de sollicitatie. Wij kennen de werkgever en hun sollicitatieproces, waardoor wij je uitstekend adviseren over een vacature in de Feed-sector.

 

Vind jouw perfecte match

Zoek jij een vacature als quality manager? Dan is MY Recruitment je beste partner voor het recruitmentproces. Wij werken namelijk samen met verschillende werkgevers in Food die op zoek zijn naar een quality manager. Wil je meer informatie over onze werkwijze of andere zaken? Zoek dan telefonisch contact met ons via +31 (0)575 661866.

Vragen?

Inloggen

MY Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.