Kandidaten

Of je nu toe bent aan een volgende stap in je carrière of dat je als gemotiveerde starter op zoek bent naar een uitdagende baan; MY Recruitment staat klaar voor professionals die werkzaam zijn in de Food/ Feed, Chemie of Farma/ Biotech markt. Life Science Recruitment is onze business.

Persoonlijk matchen

We starten vanuit een concrete vacature bij een van onze opdrachtgevers, maar de wensen en de ambities van jou staan net zo centraal. De harde eisen, zoals een opleiding zijn belangrijk, maar zeker ook de match van jou als persoon met deze werkgever, passen de werktijden bij de flexibiliteit die je misschien nodig hebt, of ben je heel eager en zoek je een werkgever waar je snel stappen kunt zetten. Alles wordt hierin meegenomen, zodat je uiteindelijk helemaal op je plek zit, niet alleen nu, maar ook op de lange termijn.

Als we na een uitgebreid gesprek een goed beeld van je hebben, kunnen we je voorstellen aan onze klant. Daar zit voor jou de toegevoegde waarde, je bent meer dan je CV en op die manier stellen we je ook voor. We begeleiden het proces tot en met de handtekening en houden daarna contact hoe het je in je nieuwe baan bevalt.

Inschrijven

Ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière binnen de Food/ Feed, Chemie of Farma/ Biotech markt? Vind je het belangrijk dat er uitgebreid wordt gekeken naar wat jouw persoonlijke wensen zijn? Dan ben je meer dan welkom bij MY Recruitment. Schrijf je vandaag nog in!

Vacatures
Vertrouwelijk
inBreda
Als Account Manager kun JIJ het verschil maken in de markt. Met jouw creatieve oplossingen en ideeën kun je spelen op Champions league niveau bij een gerenommeerde internationale producent van natuurlijke ingrediënten, ingrediëntensystemen en geïntegreerde oplossingen voor de gehele Food markt. Jij weet je de klanten te overtuigen van de mooie producten en oplossingen
Vertrouwelijk
inLeiden
Jij gaat als Senior Microbiologie Technician een belangrijke rol vervullen in een nieuw te vormen team voor de quality control van een COVID-19 vaccin. 
Vertrouwelijk
inOss
Will you support us making cancer a chronic disease? As QC Technician your responsibility is to ensure that all relevant samples are tested in a timely manner to support batch release, stability studies and clinical studies. You will be part of an innovative company focussing on the development of new medicines (cellular immunotherapy) for the treatment of cancer. The company is in the transition from a R&D focused organization to the Production of these new medicines. The first interviews will be planned on 1st of September
Sachem Europe
inZaltbommel
Je komt goed tot je recht in een kleinere organisatie waar je breed de verantwoordelijkheid voor QESH op je neemt. Samen met je team en de andere disciplines werken aan continue verbetering, dat is waar je jouw werkplezier uithaalt. Met jouw achtergrond in een BRZO omgeving, binnen SHE of QESH is de stap naar Sachem dan een goede keuze.
Vertrouwelijk
inOss
Jouw ervaring met particle size distribution (PSD, laser diffractie) gaat jou in deze functie helpen om projecten tot een goed einde te brengen en problemen in de productie van medicijnen snel op te lossen.  

Inloggen

MY Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.