Kandidaten

Of je nu toe bent aan een volgende stap in je carrière of dat je als gemotiveerde starter op zoek bent naar een uitdagende baan; MY Recruitment staat klaar voor professionals die werkzaam zijn in de Food/ Feed, Chemie of Farma/ Biotech markt. Life Science Recruitment is onze business.

Persoonlijk matchen

We starten vanuit een concrete vacature bij een van onze opdrachtgevers, maar de wensen en de ambities van jou staan net zo centraal. De harde eisen, zoals een opleiding zijn belangrijk, maar zeker ook de match van jou als persoon met deze werkgever, passen de werktijden bij de flexibiliteit die je misschien nodig hebt, of ben je heel eager en zoek je een werkgever waar je snel stappen kunt zetten. Alles wordt hierin meegenomen, zodat je uiteindelijk helemaal op je plek zit, niet alleen nu, maar ook op de lange termijn.

Als we na een uitgebreid gesprek een goed beeld van je hebben, kunnen we je voorstellen aan onze klant. Daar zit voor jou de toegevoegde waarde, je bent meer dan je CV en op die manier stellen we je ook voor. We begeleiden het proces tot en met de handtekening en houden daarna contact hoe het je in je nieuwe baan bevalt.

Inschrijven

Ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière binnen de Food/ Feed, Chemie of Farma/ Biotech markt? Vind je het belangrijk dat er uitgebreid wordt gekeken naar wat jouw persoonlijke wensen zijn? Dan ben je meer dan welkom bij MY Recruitment.

Schrijf je vandaag nog in!

Vacatures
Vertrouwelijk
inRijswijk
You want to be part of a leading diagnostic services organisation within virology, where you will use your experience as Bio Informatician, to solve complex mass data related analysis.
Dossche mills
inRotterdam, Deinze of Merksem
Je bent graag de spil tussen de markt en de afdelingen R&D, Marketing en Sales. Met jouw kennis en ervaring binnen de bakkerij markt weet je precies wat die markt aan producten nodig heeft. Je ontwikkelt, verbetert en implementeert samen met R&D een breed producten portfolio. Voor jouw productengroep speel je daardoor een cruciale en leidende rol in het beslissingsproces van New Product Development aanvragen. Naast dat je het beste uit graan weet te halen, haal je ook het beste uit jezelf!
Dossche mills
inRotterdam
Je bent een breed georiënteerde Marketeer met ruime ervaring in de Food industrie. Je weet precies hoe je de verschillende klantengroepen aanspreekt.  Naast dat je het beste uit graan weet te halen, haal je ook het beste uit jezelf!  
Döhler
inOosterhout
An enthusiastic leader, with passion for product development, who stimulates innovation through collaboration within your team and inspires them to always go for continuous improvement and not being satisfied with the average is what characterises you.
MY Recruitment
inNederland
Werken bij MY Recruitment. Je bent Recruiter Life Sciences en iemand die van aanpakken weet. Home-office werken levert jou de zelfstandigheid en flexibiliteit op die je graag hebt. Ook thuis voel je de saamhorigheid van ons professionele en gezellige team.

Inloggen

MY Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.