Kandidaten

Of je nu toe bent aan een volgende stap in je carrière of dat je als gemotiveerde starter op zoek bent naar een uitdagende baan; MY Recruitment staat klaar voor professionals die werkzaam zijn in de Food/ Feed, Chemie of Farma/ Biotech markt. Life Science Recruitment is onze business.

Persoonlijk matchen

We starten vanuit een concrete vacature bij een van onze opdrachtgevers, maar de wensen en de ambities van jou staan net zo centraal. De harde eisen, zoals een opleiding zijn belangrijk, maar zeker ook de match van jou als persoon met deze werkgever, passen de werktijden bij de flexibiliteit die je misschien nodig hebt, of ben je heel eager en zoek je een werkgever waar je snel stappen kunt zetten. Alles wordt hierin meegenomen, zodat je uiteindelijk helemaal op je plek zit, niet alleen nu, maar ook op de lange termijn.

Als we na een uitgebreid gesprek een goed beeld van je hebben, kunnen we je voorstellen aan onze klant. Daar zit voor jou de toegevoegde waarde, je bent meer dan je CV en op die manier stellen we je ook voor. We begeleiden het proces tot en met de handtekening en houden daarna contact hoe het je in je nieuwe baan bevalt.

Inschrijven

Ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière binnen de Food/ Feed, Chemie of Farma/ Biotech markt? Vind je het belangrijk dat er uitgebreid wordt gekeken naar wat jouw persoonlijke wensen zijn? Dan ben je meer dan welkom bij MY Recruitment. Schrijf je vandaag nog in!

Vacatures
AIM
inRotterdam
You are a supply chain expert with the specific knowledge required to build the supply chain infrastructure for international pharmaceutical and biotech companies You get the chance and will be able to successfully support pharmaceutical or biotech supply chain organizations with a focus on their distribution logistics.  
Vertrouwelijk
inZuid Nederland
Jouw passie voor bakkerij- en patisserie producten combineer je met sales talent. Je hebt goed contact met je klanten, je weet wat er in je regio speelt dat is de basis voor jouw succes.
Vertrouwelijk
inLeiden
Als QA Manager wil je jouw kennis inzetten om een belangrijke bijdrage te leveren aan verdere professionalisering en vormgeving van de afdeling. Mensen meenemen in een veranderingsproces is waar jij blij van wordt. 
Vertrouwelijk
inNoord Nederland
Als Associate Director Recruitment krijg jij de verantwoording als senior sparringpartner voor de organisatie. Jij wordt enthousiast van het stroomlijnen van de wervingsstrategie van deelnemers voor de klinische studies. Daarnaast ben je een kei in het uitzetten van marketingstrategieën voor de manier waarop deze vrijwilligers worden geworven.  Een mooie kans om te werken aan geneesmiddelenonderzoek van geneesmiddelen van de toekomst.   
Vertrouwelijk
inRegio Amsterdam
Improve Health!  Aan de slag als C&Q-Engineer bij een van de grootste bedrijven op het gebied van Life Sciences in Nederland! Met jouw expertise op het gebied van uitvoering van alle facetten van de levenscyclus van gecomputeriseerde laboratoriumapparatuur ben je een belangrijke toevoeging aan het team.   

Inloggen

MY Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.