Kandidaten

Of je nu toe bent aan een volgende stap in je carrière of dat je als gemotiveerde starter op zoek bent naar een uitdagende baan; MY Recruitment staat klaar voor professionals die werkzaam zijn in de Food/ Feed, Chemie of Farma/ Biotech markt. Life Science Recruitment is onze business.

Persoonlijk matchen

We starten vanuit een concrete vacature bij een van onze opdrachtgevers, maar de wensen en de ambities van jou staan net zo centraal. De harde eisen, zoals een opleiding zijn belangrijk, maar zeker ook de match van jou als persoon met deze werkgever, passen de werktijden bij de flexibiliteit die je misschien nodig hebt, of ben je heel eager en zoek je een werkgever waar je snel stappen kunt zetten. Alles wordt hierin meegenomen, zodat je uiteindelijk helemaal op je plek zit, niet alleen nu, maar ook op de lange termijn.

Als we na een uitgebreid gesprek een goed beeld van je hebben, kunnen we je voorstellen aan onze klant. Daar zit voor jou de toegevoegde waarde, je bent meer dan je CV en op die manier stellen we je ook voor. We begeleiden het proces tot en met de handtekening en houden daarna contact hoe het je in je nieuwe baan bevalt.

Inschrijven

Ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière binnen de Food/ Feed, Chemie of Farma/ Biotech markt? Vind je het belangrijk dat er uitgebreid wordt gekeken naar wat jouw persoonlijke wensen zijn? Dan ben je meer dan welkom bij MY Recruitment. Schrijf je vandaag nog in!

Vacatures
Vertrouwelijk
inAmsterdam
Als Recruitment Consultant van onze opdrachtgever ben jij de schakel tussen de gespecialiseerde arbeidsmarkt en onze opdrachtgever en weet jij als geen ander (uit te zoeken) waar de farmaceutische professionals zich bevinden, waar ze worden opgeleid en wat hen beweegt.  En uiteraard lukt het jou om kandidaten te interesseren en enthousiasmeren om voor onze opdrachtgever te werken. Het is voor jou een grote uitdaging om de beste Farmaceutische Consultants uit de markt te halen! Vanwege de unieke aanpak van onze opdrachtgever werf je dus je eigen collega’s en bouw jij de kandidatenpool uit naar nog meer potentiele collega’s.
Vertrouwelijk
inBilthoven
As a Product Developer you contribute to the development of endolysin-based Medical Devices and Cosmetic products, set to replace antibiotics.  You will participate to develop a Centre of Excellence for these endolysin-based topical products.
Sachem Europe
inZaltbommel
[chapo]

Inloggen

MY Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.