Kandidaten

Of je nu toe bent aan een volgende stap in je carrière of dat je als gemotiveerde starter op zoek bent naar een uitdagende baan; MY Recruitment staat klaar voor professionals die werkzaam zijn in de Food/ Feed, Chemie of Farma/ Biotech markt. Life Science Recruitment is onze business.

Persoonlijk matchen

We starten vanuit een concrete vacature bij een van onze opdrachtgevers, maar de wensen en de ambities van jou staan net zo centraal. De harde eisen, zoals een opleiding zijn belangrijk, maar zeker ook de match van jou als persoon met deze werkgever, passen de werktijden bij de flexibiliteit die je misschien nodig hebt, of ben je heel eager en zoek je een werkgever waar je snel stappen kunt zetten. Alles wordt hierin meegenomen, zodat je uiteindelijk helemaal op je plek zit, niet alleen nu, maar ook op de lange termijn.

Als we na een uitgebreid gesprek een goed beeld van je hebben, kunnen we je voorstellen aan onze klant. Daar zit voor jou de toegevoegde waarde, je bent meer dan je CV en op die manier stellen we je ook voor. We begeleiden het proces tot en met de handtekening en houden daarna contact hoe het je in je nieuwe baan bevalt.

Inschrijven

Ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière binnen de Food/ Feed, Chemie of Farma/ Biotech markt? Vind je het belangrijk dat er uitgebreid wordt gekeken naar wat jouw persoonlijke wensen zijn? Dan ben je meer dan welkom bij MY Recruitment.

Schrijf je vandaag nog in!

Vacatures
Dossche mills
inDeinze
Je bent een ervaren Marketing Manager in de food ingrediënten markt. Corporate Branding, Customer Journey, E-Commerce, het klinkt je allemaal bekend in de oren en weet hoe je Dossche Mills hierin naar een hoger niveau kan brengen. En je bent als people manager goed in staat je team in deze ontwikkeling mee te nemen.   
Viroclinics- DDL, Rijswijk
inRijswijk
You are looking for an opportunity to use your quality driven mindset and your leadership skills. You have a strong background in Quality Assurance, you easily switch easily between your helicopter view and your  eye for details.
Union Colours
inEindhoven
Je bent een uitstekende netwerker met sterke focus op de klant zonder daarbij de eigen organisatie uit het oog te verliezen. Je sales ervaring in chemische ingrediënten helpt je om de verkoop van Sincol producten voor Union Colours tot een succes te maken.
MY Recruitment
inNederland
Werken bij MY Recruitment. Je bent Recruiter Life Sciences en iemand die van aanpakken weet. Home-office werken levert jou de zelfstandigheid en flexibiliteit op die je graag hebt. Ook thuis voel je de saamhorigheid van ons professionele en gezellige team.
Dossche mills
inRotterdam
Je hebt ervaring in een brede QA functie in een food productieomgeving en je zoekt een functie waar doorgroeimogelijkheden zijn zonder dat dit een must is. Naast dat je het beste uit graan weet te halen, haal je ook het beste uit jezelf!  

Inloggen

MY Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.