Werving- en selectiebureau voor Farma en Biotech

MY Recruitment is actief in de werving en selectie voor de Farma- en Biotech-branche. Voor bedrijven in Farma en Biotech hebben we diverse vacatures beschikbaar waarmee we professionals in meerdere vakgebieden werven. Deze variëren van mbo- tot PhD-niveau, van startende tot zeer ervaren kandidaten en van het vervullen van een uitvoerende rol tot managementniveau. Onze consultants kennen de Farma- en Biotech-branche dankzij hun jarenlange ervaring in recruitment, of hebben zelf in de branche gewerkt als professionals.

Aandachtspunten bij werving en selectie in de Farma- en Biotech-branche

Recruitment voor vacatures in Farma en Biotech hebben als uitgangspunt vaak technische opleidingen in Life Sciences. Dit is dan ook de basis voor functies in research of in een laboratorium. Ook in veel Sales- en Managementfuncties is een achtergrond in Chemische Technologie of elders in de Farma- of Biotechnologie-branche een goede toevoeging. Onze recruitment-consultants zoeken altijd voor jou uit of een functie bij je aansluit en wat de mogelijkheden zijn.

Waar komen professionals in de Farma- en Biotech-branche terecht?

Vanuit een opleiding in Life Sciences of Farmacie ben je werkzaam op een laboratorium zoals een QC-lab, Developmentafdeling of in Research. Je bent researcher/scientist en draagt met je onderzoek bij aan de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen of vaccins. Wanneer je in het laboratorium werkt, werk je met jouw precieze manier van werken aan het controleren van de effecten of het waarborgen van constante kwaliteit. Wij doen de werving en selectie voor Farma-producenten van geneesmiddelen en vaccins, van de grote gekende farmaceutische industrie tot en met startups in de Biotechnologie. Hier werk je mee aan innovatief en baanbrekend onderzoek. Je draagt je steentje bij aan de gezondheid van mens en dier.

Reageer op de vacature die bij jou past

Reageren op een actuele vacature is de meest logische manier om te starten met een functie binnen de Farma of Biotech. Een van onze recruitment-consultants neemt dan contact met je op. Staat de functie die je zoekt er niet tussen? Schrijf je dan bij ons in. Op het moment dat we iemand zoeken in jouw vakgebied, neemt een van onze recruiters contact met je op om dit te bespreken. Ten slotte is headhunting, ook wel gekend als direct of executive search, onze core business. Het kan zomaar gebeuren dat wij je tijdens het proces van werving en selectie benaderen met een interessante vacature in de Farma- of Biotech-branche of bij een distributeur. Heb je op dat moment interesse in een overstap? Dan kijkt onze recruitment-consultant, die gespecialiseerd is in Farma en Biotech, samen met jou of die vacature aansluit bij jouw kennis, ervaring en natuurlijk bij jouw wensen omtrent een volgende stap.

Waarom vertrouwen op MY Recruitment?

Voor ons ben je meer dan alleen een cv. Dankzij onze, vaak jarenlange, samenwerking met de partnerbedrijven hebben we een goed beeld van de functie én de werkgever waar jij gaat solliciteren. Onze recruitment-consultants hebben vaak zelf als professionals op het lab gestaan in de Farma- of Biotech-branche. Zij hebben dezelfde kennis en ervaring van alle functies en processen. Daarom kunnen zij goed beoordelen of ze een juiste match zien. Vóórdat je op gesprek gaat bij de werkgever, houden wij een uitgebreid interview met je. Hierin kijken we samen met jou waar de functie goed aansluit en waar voor jou de uitdaging ligt. Daarnaast geven we je veel achtergrondinformatie over het bedrijf en bereiden we je voor op de gesprekken. We begeleiden het proces tot jij jouw contract tekent; als je het helaas niet geworden bent, hoor je met onderbouwing waarom deze beslissing is genomen.

Ontdek onze diensten op het gebied van werving en selectie

Wij helpen kandidaten en partnerbedrijven met het vinden van de perfecte match om vacatures te vervullen in Farma en Biotech. Dit doen wij allemaal aan de hand van een persoonlijke aanpak en betrokken begeleiding. Neem contact op met een van onze recruitment-consultants en ontdek wij kunnen beteken op het gebied van werving en selectie voor Farma en Biotech. Wij zijn bereikbaar op +31 (0)575 661866.

Bekijk ook onze vacatures in: Food – Feed | Chemie

Wat is uw specialisatie

Food / Feed

Zoek je een functie in de Food- of Feed industrie? Kijk bij ons aanbod van vacatures in specialistische-, commerciële- of management posities.

Lees meer

Chemie

Binnen de Chemie, vind je technische- en commerciële functies, als specialist of als manager, die passen bij jouw volgende stap.

Lees meer

Farma / Biotech

Draag met jouw kennis en kunde bij aan de ontwikkeling van medicijnen of vaccins. Beschikbare functies zowel in Farma als in Biotech.

Lees meer

Onze waarden

Kennis

We hebben uitgebreide kennis van de markt en de functies binnen de Life Sciences branche.

Juiste match

Werving & Selectie gericht op lange termijn oplossingen, ofwel het aangaan van duurzame verbindingen.

Persoonlijk

Het aangaan van een persoonlijke relatie als basis van onze aanpak bij onze opdrachtgevers en kandidaten.

Kwaliteit

Kwaliteit staat voor ons voorop, we gaan voor de beste match voor kandidaten en opdrachtgevers.

Wij werken samen met

Inloggen

MY Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.