Werving en selectie voor Farma en Biotech

MY Recruitment is een recruitmentbureau dat actief is in de werving en selectie voor de Farma- en Biotech-branche. We hebben diverse functies beschikbaar in de Farma- en Biotech-branche waarvoor we professionals in meerdere vakgebieden werven. Deze variëren van mbo- tot PhD-niveau, van startende tot zeer ervaren kandidaten en van het vervullen van een uitvoerende rol tot managementniveau. De experts van ons recruitmentbureau kennen de Farma- en Biotech-branche dankzij hun jarenlange ervaring in recruitment, of hebben zelf in de farmaceutische industrie gewerkt als professionals. Daarom kunnen zij je uitstekend helpen op het gebied van werving en selectie in de biotechnologie.

Aandachtspunten bij werving en selectie in de Farma- en Biotech-branche

Recruitment in de Farma- en Biotech-branche heeft als uitgangspunt vaak technische opleidingen in Life Sciences. Dit is dan ook de basis voor functies in een laboratorium of voor Science. Ook bij veel sales- en managementfuncties in biotech waar wij werving en selectie voor uitvoeren is een achtergrond in Chemische Technologie of elders in de Farma of Biotechnologie een goede toevoeging. Onze recruitmentspecialisten zoeken altijd voor jou uit of een functie van ons recruitmentbureau bij je aansluit en wat de mogelijkheden zijn met jouw opleiding en ervaring in Farma en/of Biotech. We kunnen je bijvoorbeeld recruiten voor een functie als general manager in de biotech.

Waar komen professionals in de Farma- en Biotech-branche terecht?

Vanuit een opleiding in Life Sciences of Farmacie ben je werkzaam op een laboratorium zoals een QC-lab, Developmentafdeling of in Research. Je bent researcher/scientist en draagt met je onderzoek bij aan de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen of vaccins. Wanneer je in het laboratorium werkt, werk je aan het controleren van de effecten of het waarborgen van constante kwaliteit. Wij doen de werving en selectie voor Farma-producenten van geneesmiddelen en vaccins, van de grote gekende farmaceutische industrie tot en met startups in de Biotechnologie. Hier werk je mee aan innovatief en baanbrekend onderzoek. Je draagt je steentje bij aan de gezondheid van mens en dier. Je vindt bij ons recruitmentbureau verschillende vacatures in Farma – Biotech. Zo kun je bijvoorbeeld solliciteren voor quality manager in Biotech. We voeren echter niet alleen werving en selectie uit voor partners in de biotechnologie. Je vindt bij ons namelijk ook vacatures in Food – Feed.

Waarom vertrouwen op ons recruitmentbureau voor Biotech?

Voor ons ben je meer dan alleen een cv. Dankzij onze, vaak jarenlange, samenwerking voor recruitment voor onze partnerbedrijven in de Biotech-branche hebben we een goed beeld van de functie én de werkgever in de farmaceutische industrie waar jij gaat solliciteren. De specialisten van ons recruitmentbureau hebben vaak zelf als professionals in het lab gestaan in de Farma- of Biotech-branche. Zij hebben dezelfde kennis en ervaring van alle functies en processen omtrent werving en selectie in Farma. Daarom kunnen zij goed beoordelen of ze een juiste match zien. Voordat je op gesprek gaat bij de werkgever, houden wij een uitgebreid interview met je. Hierin kijken we samen waar de functie goed aansluit en waar voor jou de uitdaging ligt. Daarnaast geven we je veel achtergrondinformatie over het bedrijf en bereiden we je voor op de gesprekken. We begeleiden het proces tot jij jouw contract tekent. Als je het helaas niet geworden bent, hoor je van ons recruitmentbureau met onderbouwing waarom deze beslissing is genomen door onze partner in Biotech.

Ontdek onze diensten op het gebied van werving en selectie in de Biotech-branche

Wij helpen kandidaten en partnerbedrijven als recruitmentbureau met werving en selectie om openstaande functies te vervullen in Farma en Biotech. Dit doen wij allemaal aan de hand van een persoonlijke aanpak en betrokken begeleiding. Neem contact op met een van onze specialisten en ontdek wat ons recruitmentbureau kan beteken op het gebied van werving en selectie voor Farma en Biotech. Onze experts in recruitment voor de farmaceutische industrie zijn bereikbaar op +31 (0)575 661866.

Vragen?

Inloggen

MY Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.