QC-vacature

Ben je als professional op zoek naar een passende QC-vacature binnen Life Sciences? Wanneer Quality Assurance jouw passie is, hebben we bij MY Recruitment de perfecte vacature voor je. Je krijgt energie van gestructureerd werken, je kennis van processen vergroten en het spotten van kleine details die anderen over het hoofd zouden zien. Herken jij je hierin? Dan is solliciteren op een quality assurance (QA-) of QC-vacature bij een van onze partnerbedrijven wellicht de volgende stap in jouw carrière!

Vind de QC-vacature die bij jouw loopbaan past

QC, oftewel Quality Control, is een onmisbaar onderdeel van de productieketen, waardoor onze partnerbedrijven iedere vacature graag snel vervuld zien. Bij MY Recruitment zetten we de kandidaat centraal. We gaan dus met jou in gesprek over jouw wensen, competenties, uitdagingen en meer. Dankzij deze grondige en persoonlijke aanpak weten we iedere vacature voor quality assurance (QA) in te vullen met een perfecte match tussen kandidaat, werkgever en QC-vacature. QA assistenten zijn binnen Life Sciences veelgevraagd. Van een vacature in een laboratorium tot een hoge functie als quality manager: wat past het best bij jou in het vak van quality assurance? Als recruiter voor QA in Life Sciences vinden wij de juiste werkgever voor jou.

Wat de functie inhoudt

Een QA- of QC-vacature draait om kwaliteitsgarantie. Jij bent ervoor verantwoordelijk dat een productieproces veilig en efficiënt verloopt. Hierbij houd je relevante normen en wetten in de gaten, maar besteed je ook aandacht aan de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen. Zo garandeer je voor producent én consument veiligheid en kwaliteit. Wij hebben omtrent quality assurance zeker een vacature in Life Sciences die bij jou past. Zo kun je in een specifieke sector voor QA officer gaan. Als je meer verantwoordelijkheid zoekt, kun je kijken naar een functie als QA coördinator.

Vind de Quality assurance vacature die perfect bij jou past

Sta jij open voor een nieuwe uitdaging en heb je een aansprekende QC-vacature gezien bij MY Recruitment? Solliciteer dan direct via de vacaturepagina. De verantwoordelijke recruitmentconsultant neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Staat jouw droomfunctie er momenteel niet bij? Schrijf je dan in via onze kandidaten-pagina. Zodra jouw profiel matcht met een nieuwe QA- of QC-vacature, draagt onze werving- en selectiespecialist de functie aan je voor! Bij vragen neem je contact met ons op door te bellen naar +31 (0)575 661866.

Vragen?

Inloggen

MY Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.