QC-vacature

Ben je als professional op zoek naar een passende QC-vacature binnen Life Sciences? Wanneer Quality Control jouw passie is, hebben we bij MY Recruitment de perfecte vacancy voor je. Je krijgt energie van gestructureerd werken, je kennis van processen vergroten en het spotten van kleine details die anderen over het hoofd zouden zien. Herken jij je hierin? Dan is solliciteren op een QC-vacature bij een van onze partnerbedrijven wellicht de volgende stap in jouw carrière!

Vind de QC-vacature die bij jouw loopbaan past

QC, oftewel Quality Control, is een onmisbaar onderdeel van de productieketen waardoor onze partnerbedrijven iedere vacancy graag snel vervuld zien. Bij MY Recruitment zetten we de kandidaat centraal. We gaan dus met jou in gesprek over jouw wensen, competenties, uitdagingen en meer. Dankzij deze grondige en persoonlijke aanpak weten we iedere vacancy voor Quality Controller in te vullen met een perfecte match tussen kandidaat, werkgever en QC-vacature. Quality-professionals zijn binnen Life Sciences veelgevraagd. Van vacatures in een laboratorium tot een combinatiefunctie van Quality Controller en Technican: wat past er het best bij jou?

 

Vind de Quality vacancy die perfect bij jou past

Sta jij open voor een nieuwe uitdaging en heb je een aansprekende QC-vacature gezien bij MY Recruitment? Solliciteer dan direct via de vacaturepagina. De verantwoordelijke recruitmentconsultant neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Staat jouw droomfunctie er momenteel niet bij? Schrijf je dan in via onze Kandidaten-pagina. Zodra jouw profiel matcht met een nieuwe Quality Controller-/QC-vacature, draagt onze werving- en selectiespecialist de vacancy aan je voor! Bij vragen neem je contact met ons op door te bellen naar +31 (0)575 661866.

Vragen?

Inloggen

MY Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.