Vacature voor quality manager

Als jij aan de slag wilt als Quality Assurance (QA) manager of jouw bedrijf daar een vacature voor wilt vullen, helpen wij je graag. MY Recruitment helpt werknemers en werkgevers uit de Life Science sector met elkaar in contact te komen. Onze recruiters hebben zelf ook ervaring in dit vakgebied, waardoor je gegarandeerd goed wordt geholpen.

Voor welke sector hebben wij een Quality Assurance (QA) manager vacature?

Je kunt bij ons terecht als je een vacature voor Quality Assurance (QA) manager zoekt, maar ook als je juist personeel zoekt voor deze functie. Je kunt dus als werkzoekende én als bedrijf bij ons terecht voor deskundig advies op het gebied van recruitment. Wij hebben partners in verschillende werkgebieden, waardoor we uitstekend kunnen bepalen of het een goede match is of niet. Voor deze functie is bijvoorbeeld ervaring in vergelijkbaar werk zeer belangrijk. Je kunt immers de kwaliteit van producten en processen in verschillende sectoren niet controleren en verbeteren als je niet op de hoogte bent van wet- en regelgevingen. We bieden deze vacature voor QA manager aan in verschillende sectoren. Je kunt namelijk aan de slag als:

 

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Wij helpen vacatures in Life Sciences te vullen door professionals en werkgevers met elkaar in contact te brengen. Zo hebben we bijvoorbeeld een vacature voor Quality Assurance (QA) manager beschikbaar. Wil jij hulp bij het vinden van een baan of bij het vinden van nieuwe talenten? Neem dan contact met ons op via +31 (0)575 661866.

Vragen?

Inloggen

MY Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.