Werving- en selectiebureau voor Life Sciences

MY Recruitment is hét specialistische werving- en selectiebureau voor bedrijven die op zoek zijn naar hogeropgeleiden. Wij voeren werving en selectie uit op internationaal niveau om zo hbo- en wo-opgeleide professionals te vinden binnen de Life Sciences. De branches waarbinnen wij de werving en selectie uitvoeren van hogeropgeleiden en waar wij optreden als wervingsbureau zijn: Food/Feed, Farma/Biotech en Chemie op niveau van hbo en wo. Onze werkwijze als werving- en selectiebureau, ofwel recruitmentbureau, voor hogeropgeleiden wordt gekenmerkt door onze commitment. Wij doen er namelijk alles aan om uw vacature(s) in te vullen en de juiste kandidaat binnen te brengen. Een belofte die vaak gemaakt wordt, maar die wij écht waarmaken. Een meedenkende expert als wij is namelijk nodig in een recruitmentmarkt waar de concurrentie om opgeleiden van het wo en hbo hoger is dan in de meeste sectoren. Opdrachtgevers waar wij al jaren voor werken, prijzen de voortvarende, grondige en persoonlijke aanpak van ons werving- en selectiebureau om de juiste hogeropgeleiden te vinden. Onze werkwijze valt ook op, want steeds meer bedrijven kiezen ons wervingsbureau voor werving en selectie van hbo- en wo-niveau, ofwel hogeropgeleiden.

Ontzorging door ons werving- en selectiebureau voor hogeropgeleiden

Bij recruitment staat het vinden van de juiste opgeleiden hoger op onze prioriteitenlijst dan een snel resultaat. Ons uiteindelijke doel als werving- en selectiebureau voor hogeropgeleiden is een langdurige samenwerking met onze partners. Wij leren het bedrijf, de cultuur en de speciale wensen goed kennen en zoeken daar de passende kandidaat bij. Hoe wij dat doen? Laat dat maar aan ons over! De experts van ons werving- en selectiebureau zetten ons brede netwerk graag in om de juiste hogeropgeleiden te vinden om uw vacatures in te vullen. Als recruitmentbureau ontzorgen wij u in het hele traject en adviseren inhoudelijk gedurende het hele proces van werving en selectie van hogeropgeleiden. Bovendien werven we internationaal voor veel klanten die veelal in de Benelux en omringende landen gevestigd zijn.

Reageer als kandidaat op een van onze uitdagende vacatures

De recruitmentspecialisten van ons werving- en selectiebureau benaderen hogeropgeleiden actief. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om zelf te reageren op een vacature in de Life Sciences. Wanneer jij je aanmeldt bij ons werving- en selectiebureau voor hogeropgeleiden, begeleiden wij je graag op de weg naar jouw droombaan. We kijken als specialist in werving en selectie met jou naar de beste match voor jouw hbo- of wo-vaardigheden, begeleiden je in de voorbereiding op je gesprekken met een van onze partners en bieden ondersteuning tijdens de rest van het sollicitatieproces. Wij bieden als recruitmentbureau vacatures voor hogeropgeleiden in onder andere de volgende sectoren:

Als specialist in werving in de technologische sector helpen wij je graag aan jouw droombaan.

Vertrouw met ons wervingsbureau op een perfecte match bij werving en selectie in de hbo en wo

Ons werving- en selectiebureau is dé partner voor bedrijven en werkzoekende hogeropgeleiden in de Life Sciences. Schakel onze uitgebreide ervaring en grondige marktkennis in voor uw wervings- of sollicitatietraject. Zowel potentiële kandidaten als partners helpen wij graag met onze expertise in recruitment door een perfecte match tussen de opgeleiden van hbo of hoger (wo) en de werkgever te vinden. Neem contact op met ons wervingsbureau en profiteer van een persoonlijke ervaring op het gebied van werving en selectie van hogeropgeleiden. Bel naar +31 (0)575 661866 om ons recruitmentbureau voor hogeropgeleiden in te schakelen voor effectieve werving en selectie op hbo- en wo-niveau.

Vragen?

Inloggen

MY Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.