Werving- en selectiebureau voor Life Sciences

MY Recruitment is hét specialistische werving- en selectiebureau voor bedrijven die op zoek zijn naar hogeropgeleiden. Wij werven op internationaal niveau hbo- en wo-opgeleide professionals binnen de Life Sciences. De branches waar wij de werving en selectie voor uitvoeren en waar wij optreden als consultant zijn: Food/Feed, Farma/Biotech en Chemie. Hoe wij recruitment invullen, wordt gekenmerkt door onze commitment. Wij doen er namelijk alles aan om jouw vacature(s) in te vullen en de juiste kandidaat binnen te brengen. Een belofte die vaak gemaakt wordt, maar die wij écht waarmaken. Wij denken met je mee en denken buiten de gebaande paden. Dit is nodig in een markt waar de concurrentie om de kandidaat groot is. Opdrachtgevers waar wij al jaren voor werken prijzen de voortvarende, grondige en persoonlijke aanpak van ons werving- en selectiebureau om de juiste hogeropgeleiden te vinden. Onze manier van recruitment valt ook op, want steeds meer bedrijven kiezen ons als consultant op het gebied van werving en selectie.

Ontzorging door werving- en selectiebureau voor hogeropgeleiden

Voor ons is de juiste match belangrijker dan een snel resultaat. Ons uiteindelijke doel is een langdurige samenwerking met onze partners. Wij leren het bedrijf, de cultuur en de speciale wensen goed kennen en zoeken daar de passende kandidaat bij. Hoe wij dat doen? Laat dat maar aan ons over! De experts van ons werving- en selectiebureau zetten alle middelen in om de juiste hogeropgeleiden te vinden voor jouw vacatures, van recruitment via executive search tot het inzetten van het brede netwerk van de consultants. We ontzorgen je in het recruitmenttraject en adviseren inhoudelijk gedurende het hele proces. Bovendien werven we internationaal voor veel klanten die veelal in de Benelux en omringende landen gevestigd zijn.

Reageer op een van onze uitdagende vacaturest

De recruitmentconsultants van ons werving- en selectiebureau benaderen hogeropgeleiden actief, bijvoorbeeld via executive search. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om zelf te reageren op een vacature in de Life Sciences. Wanneer je op de website van MY Recruitment inschrijft, begeleiden wij je graag op de weg naar jouw droombaan. We kijken samen met jou naar de beste match, begeleiden je in de voorbereiding op je gesprekken met een van onze partners en bieden ondersteuning tijdens de rest van het sollicitatieproces.

 

Vertrouw dankzij onze consultant op een perfecte match bij werving en selectie

Ons werving- en selectiebureau is dé partner voor bedrijven en werkzoekende hogeropgeleiden in de Life Sciences. Schakel onze uitgebreide ervaring en grondige marktkennis in voor jouw recruitment- of sollicitatietraject. Zowel potentiële kandidaten als partners helpen wij graag door een perfecte match te vinden. Neem contact met onze consultants op voor een persoonlijke ervaring op het gebied van werving en selectie. Wij zijn bereikbaar op +31 (0)575 661866.

Bekijk hier: Vacatures in Food – Feed | Vacatures in Farma – Biotech | Vacatures in Chemie

Vragen?

Inloggen

MY Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.