Vacatures in Food en Feed

Al sinds 2002 zijn wij actief in Food en Feed om openstaande vacatures te vervullen voor onze partnerbedrijven. Dankzij onze betrokken houding en kennis van de branche weten we als geen ander waar jij naar op zoek bent. Neem de volgende stap in je carrière met de hulp van MY Recruitment!

Wat moet je doen om binnen Food of Feed een van onze vacatures te vervullen?

Spreekt een van de vacatures in de Food- of Feed-branche je aan? Reageer dan direct op de vacature. Een van onze recruitmentconsultants met ervaring in Food en/of Feed neemt dan contact met je op. Staat de functie die je zoekt er niet tussen? Dan is het mogelijk om je bij ons werving- en selectiebureau voor hogeropgeleiden in te schrijven, zodat een van onze recruitmentconsultants contact op kan nemen wanneer we iemand zoeken uit jouw vakgebied binnen Food of Feed. Ten slotte is headhunting, ook wel direct of executive search genoemd, onze corebusiness. Het kan dus zomaar gebeuren dat we jou benaderen met een van onze interessante vacatures in Food of Feed, zoals een qc-vacature. Word bijvoorbeeld een quality manager voor Food. Heb je op dat moment interesse in een overstap? Dan kijkt onze recruiter samen met jou welke vacatures binnen Feed of Feed aansluiten bij jouw kennis, ervaring en natuurlijk bij jouw wensen omtrent een volgende stap in je carrière. Bekijk online alle vacatures in Food – Feed.

 

Solliciteer direct of neem contact op met onze recruiters

Ben jij de professional die van aanpakken weet en zie jij jezelf een van de vacatures bij een van onze Food- of Feed-partners vervullen? Neem contact op met onze recruiters of schrijf je direct in via de Kandidaten-pagina. Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen door te bellen naar +31 (0)575 661866.

Vragen?

Inloggen

MY Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.