MY Recruitment en Talent Development

Wil je weten of jouw kandidaat de juiste match is voor de vacature of jouw organisatie? Of in kaart brengen welke talenten jouw werknemer van nature heeft? 

MY Recruitment biedt hiervoor de TMA- methode aan. 

Waar staat TMA voor? Talenten Motivatie Analyse.

De analyse geeft inzicht in talenten, drijfveren, competenties en carrièremogelijkheden van professionals. Kortom TMA staat voor Integraal talent management
De drie kernwaarden van TMA zijn:

  • Positief
  • Verbindend
  • Talentgericht 

Als je deze drie waarden in acht neemt dan geloven wij dat mensen het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in het werk zijn wat het dichtst bij hun ware aard ligt. Vanuit dit uitgangspunt zet de TMA-Talentenanalyse de kandidaat of medewerker centraal. 

Met de TMA Talentenanalyse maak je het mogelijk om een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van talenten en ontwikkelmogelijkheden van de (potentiele) medewerkers te maken en het geeft je gelijk inzicht in competenties en het gedrag wat daarbij hoort.

Waarvoor kun je TMA inzetten?

  • Voor het vinden van de juiste kandidaat voor een vacature.
  • Als je meer inzicht wil hebben in de talenten van je medewerkers en hun ontwikkelingsperspectieven
  • Voor het samenstellen van het juiste competentieprofiel.
  • Voor het samenstellen van het juiste team binnen jouw organisatie.

Als resultaat kan jouw organisatie en je team duurzaam meer presteren en zich beter ontwikkelen. 

Wil jij dit ook voor jouw organisatie of team? Of wil je meer informatie dan kun je contact op nemen met een onze TMA Gecertificeerde Professional, Ellen de Kroon. 06-53170757 of dekroon@my-recruitment.com

 

Vacatures
Vertrouwelijk
inRoosendaal area
Je hebt een chemische achtergrond en je hebt ervaring, of wil je graag verbreden in een functie gericht op kwaliteit en veiligheid.  
Vertrouwelijk
inDeinze
Als starter met een life sciences/chemie achtergrond of laborant wil jij graag de stap zetten naar een functie met meer klantencontact. Met jouw analytische kennis en gestructureerde en nauwkeurige werkwijze zorg jij als Project Testing Officer ervoor dat de stalen van de klant op de juiste plek in het juiste lab terechtkomen. Dankzij jouw communicatieve vaardigheden verzeker je dat de klant tevreden is en tijdig de uitslagen van zijn analyses ontvangt.

Inloggen

MY Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.