MY Recruitment en Talent Development

Wil je weten of jouw kandidaat de juiste match is voor de vacature of jouw organisatie? Of in kaart brengen welke talenten jouw werknemer van nature heeft? 

MY Recruitment biedt hiervoor de TMA- methode aan. 

Waar staat TMA voor? Talenten Motivatie Analyse.

De analyse geeft inzicht in talenten, drijfveren, competenties en carrièremogelijkheden van professionals. Kortom TMA staat voor Integraal talent management
De drie kernwaarden van TMA zijn:

  • Positief
  • Verbindend
  • Talentgericht 

Als je deze drie waarden in acht neemt dan geloven wij dat mensen het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in het werk zijn wat het dichtst bij hun ware aard ligt. Vanuit dit uitgangspunt zet de TMA-Talentenanalyse de kandidaat of medewerker centraal. 

Met de TMA Talentenanalyse maak je het mogelijk om een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van talenten en ontwikkelmogelijkheden van de (potentiele) medewerkers te maken en het geeft je gelijk inzicht in competenties en het gedrag wat daarbij hoort.

Waarvoor kun je TMA inzetten?

  • Voor het vinden van de juiste kandidaat voor een vacature.
  • Als je meer inzicht wil hebben in de talenten van je medewerkers en hun ontwikkelingsperspectieven
  • Voor het samenstellen van het juiste competentieprofiel.
  • Voor het samenstellen van het juiste team binnen jouw organisatie.

Als resultaat kan jouw organisatie en je team duurzaam meer presteren en zich beter ontwikkelen. 

Wil jij dit ook voor jouw organisatie of team? Of wil je meer informatie dan kun je contact op nemen met een onze TMA Gecertificeerde Professional, Ellen de Kroon. 06-53170757 of dekroon@my-recruitment.com

 

Vacatures
Dossche mills
inDeinze
Je bent een ervaren Marketing Manager in de food ingrediënten markt. Corporate Branding, Customer Journey, E-Commerce, het klinkt je allemaal bekend in de oren en weet hoe je Dossche Mills hierin naar een hoger niveau kan brengen. En je bent als people manager goed in staat je team in deze ontwikkeling mee te nemen.   
Viroclinics- DDL, Rijswijk
inRijswijk
You are looking for an opportunity to use your quality driven mindset and your leadership skills. You have a strong background in Quality Assurance, you easily switch easily between your helicopter view and your  eye for details.
Union Colours
inEindhoven
Je bent een uitstekende netwerker met sterke focus op de klant zonder daarbij de eigen organisatie uit het oog te verliezen. Je sales ervaring in chemische ingrediënten helpt je om de verkoop van Sincol producten voor Union Colours tot een succes te maken.
MY Recruitment
inNederland
Werken bij MY Recruitment. Je bent Recruiter Life Sciences en iemand die van aanpakken weet. Home-office werken levert jou de zelfstandigheid en flexibiliteit op die je graag hebt. Ook thuis voel je de saamhorigheid van ons professionele en gezellige team.
Dossche mills
inRotterdam
Je hebt ervaring in een brede QA functie in een food productieomgeving en je zoekt een functie waar doorgroeimogelijkheden zijn zonder dat dit een must is. Naast dat je het beste uit graan weet te halen, haal je ook het beste uit jezelf!  

Inloggen

MY Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.