MY Recruitment en Talent Development

Wil je weten of jouw kandidaat de juiste match is voor de vacature of jouw organisatie? Of in kaart brengen welke talenten jouw werknemer van nature heeft? 

MY Recruitment biedt hiervoor de TMA- methode aan. 

Waar staat TMA voor? Talenten Motivatie Analyse.

De analyse geeft inzicht in talenten, drijfveren, competenties en carrièremogelijkheden van professionals. Kortom TMA staat voor Integraal talent management
De drie kernwaarden van TMA zijn:

  • Positief
  • Verbindend
  • Talentgericht 

Als je deze drie waarden in acht neemt dan geloven wij dat mensen het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in het werk zijn wat het dichtst bij hun ware aard ligt. Vanuit dit uitgangspunt zet de TMA-Talentenanalyse de kandidaat of medewerker centraal. 

Met de TMA Talentenanalyse maak je het mogelijk om een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van talenten en ontwikkelmogelijkheden van de (potentiele) medewerkers te maken en het geeft je gelijk inzicht in competenties en het gedrag wat daarbij hoort.

Waarvoor kun je TMA inzetten?

  • Voor het vinden van de juiste kandidaat voor een vacature.
  • Als je meer inzicht wil hebben in de talenten van je medewerkers en hun ontwikkelingsperspectieven
  • Voor het samenstellen van het juiste competentieprofiel.
  • Voor het samenstellen van het juiste team binnen jouw organisatie.

Als resultaat kan jouw organisatie en je team duurzaam meer presteren en zich beter ontwikkelen. 

Wil jij dit ook voor jouw organisatie of team? Of wil je meer informatie dan kun je contact op nemen met een onze TMA Gecertificeerde Professional, Ellen de Kroon. 06-53170757 of dekroon@my-recruitment.com

 

Vacatures
The TIM Company
inDelft
Jij bent avontuurlijk ingesteld en je hebt een grote fascinatie voor elektronische en/of mechanische systemen. Droom je stiekem van een baan die je af en toe over de grenzen voert?  Dan hebben we iets wat perfect bij jou past. Waarbij je ook nog eens meewerkt aan een zeer innovatief systeem wat het verschil maakt en er echt toe doet in de medische wereld.  
Vertrouwelijk
inRotterdam
You are an experienced QA Officer, well-versed in GxP guidelines. You are looking for a position with a high level of autonomy within a dynamic and fast-paced environment.
Vertrouwelijk
inGroningen area
[chapo]

Inloggen

MY Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.