Werving- en selectiebureau voor Chemie

Sinds onze start in 2002 zijn wij binnen de Chemie-branche actief bezig met de werving en selectie van hbo- en wo-opgeleiden. Onze consultants kennen deze markt van voor naar achter dankzij jarenlange recruitment-ervaring of omdat ze zelf als professionals binnen de Chemie-branche hebben gewerkt.

Voor welke hbo-/wo-functies in Chemie voeren wij werving en selectie uit?

Binnen de recruitment voor Chemie en andere Life Sciences worden professionals vaak gezocht bij technische opleidingen zoals Chemische Technologie, Biotechnologie of Engineering. Dit is de juiste basis voor vacatures en functies in technische rollen binnen Chemie, zoals QA en QESH, Productontwikkeling, Operations Manager, Maintenance of Engineering. Voor veel vacatures in Sales- en Managementfuncties is een achtergrond in Chemie of Chemische Technologie ook altijd een goede toevoeging. Het is dus ook vanuit een commerciële opleiding goed mogelijk om een functie zoals accountmanager te vervullen of een van de (algemene) managementfuncties. Samen met onze recruitment-consultants wordt altijd gekeken waar een functie in de Chemie bij jou aansluit en wat de mogelijkheden voor jouw ontwikkeling zijn.

Waarom komen professionals in de Chemie-branche terecht?

Onze partnerbedrijven zijn producenten en/of leveranciers van ingrediënten voor uiteenlopende toepassingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan persoonlijke verzorging, cosmetica of geneesmiddelen. Een ander voorbeeld is de CASE-toepassing. Hierbij moet je denken aan de productie of levering van coatings en aanhechtmiddelen. Zoals je ziet is de branche Chemie erg breed, wat betekent dat de professionals die in dit gebied werken ook zeer veelzijdig zijn.

Uit jouw interesse in een van de vacatures

Het plaatsen van een reactie op een actuele vacature is de meest logische manier om je interesse te uiten. Een van onze recruitment-consultants die gespecialiseerd is in de Chemie-branche neemt dan contact met jou als potentiële kandidaat op. Staat de functie waar je naar op zoek bent in de Chemie momenteel niet bij de openstaande vacatures? Schrijf je dan in bij MY Recruitment. Zodra we iemand in jouw vakgebied zoeken, neemt een van de recruiters contact met je op om dat te bespreken. Het kan bovendien zijn dat we je benaderen voor een interessante vacature. Headhunting is namelijk onze core business. Als je op dat moment interesse hebt in een overstap naar een bedrijf in de chemische industrie of naar een distributeur, dan kijken we samen met jou naar aansluiting van de vacature bij jouw kennis, ervaring en wensen.

Waarom MY Recruitment inschakelen?

Wanneer wij de werving en selectie regelen, ben je meer dan een cv voor een van de vacatures in de Chemie. Wij hebben namelijk een goed beeld van de functie én van de werkgever waar jij gaat solliciteren. Voordat je daar op gesprek gaat, hebben wij een uitgebreid interview met je om jou goed te leren kennen. Samen kijken we waar de functie aansluit en waar de uitdaging zit voor jou. We geven je veel achtergrondinformatie over het partnerbedrijf en bereiden je voor op de gesprekken. Wij begeleiden onze professionals in de Chemie-branche het gehele proces; van de reactie op de vacatures tot het tekenen van het contract. Ben je het helaas niet geworden? Dan ontvang je van ons een duidelijke, eerlijke onderbouwing.

Wij zorgen voor een perfecte match

Zowel partnerbedrijven in de Chemie als professionals kunnen zich bij ons inschrijven. Samen zorgen wij voor een perfecte match tussen bedrijf, kandidaat en functie. Daarnaast mag je bij ons rekenen op betrokken begeleiding en persoonlijk contact aan beide kanten van de werving en selectie. Neem contact op met een van onze recruitment-consultants en ontdek wat ons werving- en selectiebureau voor jou in de Chemie-branche kan betekenen. Wij zijn bereikbaar op +31 (0)575 661866.

Bekijk onze vacatures in: Food – Feed | Farma – Biotech

Wat is uw specialisatie

Food / Feed

Zoek je een functie in de Food- of Feed industrie? Kijk bij ons aanbod van vacatures in specialistische-, commerciële- of management posities.

Lees meer

Chemie

Binnen de Chemie, vind je technische- en commerciële functies, als specialist of als manager, die passen bij jouw volgende stap.

Lees meer

Farma / Biotech

Draag met jouw kennis en kunde bij aan de ontwikkeling van medicijnen of vaccins. Beschikbare functies zowel in Farma als in Biotech.

Lees meer

Onze waarden

Kennis

We hebben uitgebreide kennis van de markt en de functies binnen de Life Sciences branche.

Juiste match

Werving & Selectie gericht op lange termijn oplossingen, ofwel het aangaan van duurzame verbindingen.

Persoonlijk

Het aangaan van een persoonlijke relatie als basis van onze aanpak bij onze opdrachtgevers en kandidaten.

Kwaliteit

Kwaliteit staat voor ons voorop, we gaan voor de beste match voor kandidaten en opdrachtgevers.

Wij werken samen met

Inloggen

MY Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.