Werving- en selectiebureau voor Chemie

Sinds onze start in 2002 zijn wij binnen de Chemie actief bezig met de werving en selectie van professionals voor onze partnerbedrijven. Onze consultants kennen deze markt van voor naar achter dankzij jarenlange ervaring met recruitment of omdat ze zelf als professionals binnen de Chemie hebben gewerkt.

Voor welke hbo-/wo-functies in Chemie voeren wij werving en selectie uit?

Binnen de recruitment voor Chemie en andere Life Sciences worden professionals vaak gezocht bij technische opleidingen, zoals Chemische Technologie, Biotechnologie of Engineering. Dit is de juiste basis voor functies in technische rollen binnen Chemie, zoals QC en QESH, Productontwikkeling, Operations Manager, Maintenance of Engineering. Voor veel Sales- en Managementfuncties is een achtergrond in Chemie of Chemische Technologie ook altijd een goede toevoeging voor professionals. Het is dus ook vanuit een commerciële opleiding goed mogelijk om een functie zoals accountmanager te vervullen of een van de (algemene) managementfuncties. Samen met onze specialisten in recruitment wordt altijd gekeken waar een functie in de Chemie bij jou aansluit en wat de mogelijkheden voor jouw ontwikkeling zijn. Je kunt onder andere aan de slag als quality manager in Chemie.

Waarom komen professionals in de Chemie terecht?

Onze partnerbedrijven zijn producenten en/of leveranciers van ingrediënten voor uiteenlopende toepassingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan persoonlijke verzorging, cosmetica of geneesmiddelen. Een ander voorbeeld is de CASE-toepassing. Hierbij moet je denken aan de productie of levering van coatings en aanhechtmiddelen. Zoals je ziet is de sector Chemie erg breed, wat betekent dat de professionals die in dit gebied werken ook zeer veelzijdig zijn.

Waarom ons inschakelen?

Wanneer wij de werving en selectie regelen, ben je meer dan een cv. Wij hebben als experts in recruitment namelijk een goed beeld van iedere vacature in Chemie én van de werkgever waar jij gaat solliciteren. Voordat je daar op gesprek gaat, hebben wij een uitgebreid interview met je om jou goed te leren kennen. Samen kijken we waar de functie aansluit en waar de uitdaging zit voor jou. We geven je veel achtergrondinformatie over het partnerbedrijf en bereiden je voor op de gesprekken. Wij begeleiden onze professionals in de Chemie bij het gehele proces van recruitment; van het eerste contactmoment tot het tekenen van het contract. Ben je het helaas niet geworden? Dan ontvang je van ons een duidelijke, eerlijke onderbouwing.

Wat voor diensten bieden wij nog meer?

Je schakelt ons niet alleen in voor hulp bij recruitment in de Chemie. We begeleiden je bijvoorbeeld ook graag als je een vacature in Food of Feed zoekt of aanbiedt. Ook in deze sector beschikken we over vele professionele kennis en contacten. Je kunt ook bij ons terecht voor diverse vacatures in Farma en Biotech.

 

Vind de perfecte match

Zowel partnerbedrijven in de Chemie als professionals kunnen zich bij ons bureau voor recruitment inschrijven. Samen zorgen wij voor een perfecte match tussen bedrijf, kandidaat en functie. Daarnaast mag je bij ons rekenen op betrokken begeleiding en persoonlijk contact aan beide kanten van de werving en selectie. Neem contact op met een van onze recruitmentconsultants en ontdek wat ons werving- en selectiebureau voor jou in de Chemie kan betekenen. Wij zijn bereikbaar op +31 (0)575 661866.

Wat is uw specialisatie

Food / Feed

Zoek je een functie in de Food- of Feed industrie? Kijk bij ons aanbod van vacatures in specialistische-, commerciële- of management posities.

Lees meer

Chemie

Binnen de Chemie, vind je technische- en commerciële functies, als specialist of als manager, die passen bij jouw volgende stap.

Lees meer

Farma / Biotech

Draag met jouw kennis en kunde bij aan de ontwikkeling van medicijnen of vaccins. Beschikbare functies zowel in Farma als in Biotech.

Lees meer

Onze waarden

Kennis

We hebben uitgebreide kennis van de markt en de functies binnen de Life Sciences branche.

Juiste match

Werving & Selectie gericht op lange termijn oplossingen, ofwel het aangaan van duurzame verbindingen.

Persoonlijk

Het aangaan van een persoonlijke relatie als basis van onze aanpak bij onze opdrachtgevers en kandidaten.

Kwaliteit

Kwaliteit staat voor ons voorop, we gaan voor de beste match voor kandidaten en opdrachtgevers.

Wij werken samen met

Inloggen

MY Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.