Over MY Recruitment

Als Recruitment Consultants zijn wij sinds 2002 actief in de Food/ Feed, Chemie en Farma/ Biotech branche. Wij zijn zelf jarenlang in deze markten werkzaam geweest, hierdoor beschikken wij over uitgebreide kennis van de markt en hebben specialistische kennis van functies in de Life Sciences markten.

 

Missie

Vanuit de feedback van onze klanten en geplaatste kandidaten blijkt dat onze manier van werken aanspreekt, vanuit commitment gaan we op zoek gaan naar de beste match voor opdrachtgever én voor de kandidaat. We ondersteunen en adviseren onze opdrachtgevers in het Recruitment proces en de kandidaat in zijn sollicitatie procedure, waarbij we beide belangen behartigen.

Persoonlijk, passie en kwaliteit gedreven

In al onze werkzaamheden zijn deze kernwaarden het uitgangspunt:

  • Enthousiasme: Bij MY Recruitment hechten we waarde aan de juiste persoon op de juiste plaats. We zijn zeer gedreven in ons vak en doen alles binnen onze mogelijkheden om die geschikte kandidaat te vinden en te enthousiasmeren.
  • Kwaliteit gedreven: MY Recruitment gaat voor langetermijnoplossingen, daarbij staat kwaliteit altijd voorop, wat uitmondt in een langdurige samenwerking tussen werkgever en werknemer en in onze relatie met onze opdrachtgevers. Integriteit en zorgvuldigheid zijn voor ons hierin leidend.
  • Persoonlijk: MY Recruitment kiest voor een persoonlijke benadering, zowel naar onze opdrachtgevers als in het contact met kandidaten. Hierdoor hebben we van beide partijen een goed beeld. We zijn transparant over onze werkwijze, gaan zeer grondig te werk in onze zoektocht naar de juiste kandidaat. Om dit zo succesvol mogelijk te maken, hebben we een vertrouwensband met beide partijen.

Marga Hekstra & Yvette de Kok

De eigenaren van MY Recruitment, Yvette de Kok en Marga Hekstra, zijn respectievelijk sinds 2002 en 2009 werkzaam als Recruitment Consultants. Vanaf 2014 met hun eigen bedrijf waarin ze samenwerken met een team Recruitment Consultants, Identificatie Specialisten, Recruitment Specialisten en Talent Scouts.

Yvette de Kok
Partner & Recruitment Consultant
"Als Consultant houd ik van een persoonlijke aanpak, waarbij ik veel waarde hecht aan betrouwbaarheid, betrokkenheid en kwaliteit. Samen met mijn ervaring van 14 jaar in R&D en kennis van de markt zijn dat voor mij de componenten om een juiste sparringpartner te zijn voor zowel opdrachtgever als de kandidaat."

Marga Hekstra
Partner & Recruitment Consultant
"Het is uitdagend en leuk tegelijk om in korte tijd een bedrijf en haar cultuur te leren kennen en daar de passende kandidaat bij te vinden. Een persoonlijke aanpak is de basis, waardoor we snel een goede relatie opbouwen met opdrachtgevers en kandidaten."

Inloggen

MY Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.