Vacatures in Farma en Biotech

Binnen Farma en Biotech zijn er bijzonder veel uitdagende vacatures die jouw carrière een enorme boost geven. Bij MY Recruitment sta jij centraal – samen zorgen we voor een perfecte match tussen jou, de functie en je toekomstige werkgever. Onze recruitmentconsultants zijn zelf jarenlang actief geweest in Farma en/of Biotech en weten dus precies wat er nodig is om de vacatures te vervullen. Schakel ons dus zeker in om de volgende stap in jouw carrière te nemen!

Ontdek binnen Farma en Biotech welke uitdagende vacatures openstaan

Reageren op de actuele vacatures is de meest logische manier om te starten met een functie binnen de Farma of Biotech. Een van onze recruitmentconsultants neemt dan contact met je op om te kijken of er een match is tussen jou, de functie én de werkgever. Wij bieden je begeleiding van het eerste contact tot het tekenen van je contract. Enkele vacatures binnen Farma en Biotech die we graag uitlichten:

Staat de functie die je zoekt er op dit moment niet tussen? Schrijf je dan bij ons in via de Kandidaten-pagina. Op het moment dat we iemand zoeken in jouw vakgebied, neemt een van onze recruiters contact met je op om dit te bespreken. Ten slotte is headhunting, ook wel gekend als direct of executive search, onze corebusiness. Het kan zomaar gebeuren dat wij je tijdens het proces van werving en selectie benaderen met een van de interessante vacatures in de Farma- of Biotech-branche of bij een distributeur.

 

Zet de volgende stap in jouw carrière

Heb je op interesse in een overstap? Dan kijkt onze recruitmentconsultant, die gespecialiseerd is in Farma en Biotech, samen met jou welke vacatures aansluiten bij jouw kennis, ervaring en natuurlijk bij jouw wensen omtrent een volgende stap. Neem contact met ons op via +31 (0)575 661866. Wij geven je graag antwoord op eventuele vragen over werken in Farma en Biotech.

Vragen?

Inloggen

MY Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.