Werving- en selectiebureau voor Life Sciences

Dankzij onze commitment zorgen wij met ons werving- en selectiebureau voor de perfecte match tussen professionals en openstaande vacatures op het gebied van Life Sciences in zowel Nederland als daarbuiten. Op internationaal niveau werven onze recruitment-consultants hbo- en wo-opgeleide professionals voor het vervullen van vacatures in de Life Sciences: Food/Feed, Farma/Biotech en Chemie. Wij doen er alles aan om de vacature(s) bij onze partners in te vullen en de juiste kandidaat bij jullie binnen te brengen – dat is onze belofte. Ons uiteindelijke doel? Een langdurige samenwerking met onze partners.

Een geschikt werving- en selectiebureau voor recruitment binnen Life Sciences

Ons werving- en selectiebureau is de meest geschikte partner voor bedrijven binnen de Life Sciences, omdat al onze recruitment-consultants ware professionals zijn binnen deze branches. Zij hebben jarenlang zelf in een van de Life Sciences-branches gewerkt óf hebben grondige expertise opgebouwd bij ons werving- en selectiebureau. Onze aanpak wordt door partners dan ook omschreven als voortvarend, grondig én persoonlijk.

Hoe gaat MY Recruitment te werk?

Tijdens het recruitment-traject leren wij jouw bedrijf, de cultuur en de speciale wensen goed kennen. Op deze manier vinden wij hoogopgeleide professionals die passen binnen jouw bedrijf in de Life Sciences én die passen bij de vacatures die openstaan, zowel bij vestiging in Nederland als internationaal. Wij zetten alle middelen in om de juiste kandidaat te vinden. Denk hierbij aan recruitment op internationaal niveau en executive search, maar ook de intensieve begeleiding die wij aan de kandidaten bieden. Bij ons ben je verzekerd van complete ontzorging en inhoudelijke advisering gedurende het traject.

Plaats een reactie op een van de vacatures of schrijf je in

Ben jij een van de professionals die op zoek is naar uitdagende vacatures in de Life Sciences, bijvoorbeeld bij een bedrijf in Nederland of zelfs internationaal? Dan is het mogelijk om zelf te reageren op een van de vacatures. Staat jouw droomfunctie er (nog) niet bij? Schrijf je dan in zodat we weten waar jouw expertise én interesse ligt. Uiteraard zijn wij zelf ook actief bezig met de werving en selectie van professionals in de Life Sciences. Het kan dus zijn dat je een berichtje van ons ontvangt tijdens een van onze executive search-trajecten. Kies je ervoor om via MY Recruitment bij een van de partnerbedrijven in de Life Sciences te solliciteren? Dan bieden wij jou goede begeleiding tijdens het hele traject, van motivatie tot het tekenen van je contract.

Zet onze ervaring en kennis in

Wanneer het op Life Sciences aankomt, is het prettig wanneer een werving- en selectiebureau zich focust op de perfecte match tussen bedrijven en vacatures, zowel voor vestigingen in Nederland als internationaal. De focus van MY Recruitment is niet anders. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)575 661866. Dan zetten wij graag onze uitgebreide ervaring en grondige marktkennis in voor jou of jouw bedrijf.

Bekijk onze vacatures in: Food – Feed | Farma – Biotech | Chemie

Vragen?

Inloggen

MY Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.