Werving- en selectiebureau voor Life Sciences

Dankzij onze commitment zorgen wij met ons werving- en selectiebureau voor de perfecte match tussen professionals en bedrijven in Life Sciences in zowel binnen- als buitenland. Op internationaal niveau werft ons recruitmentbureau hbo- en wo-opgeleide professionals voor het vervullen van openstaande posities in de Life Sciences: Food/Feed, Farma/Biotech en Chemie. Wij doen er alles aan om de juiste kandidaat binnen te brengen bij onze partners – dat is onze belofte. Ons uiteindelijke doel? Een langdurige samenwerking met uw bedrijf.

Een geschikt werving- en selectiebureau voor recruitment binnen Life Sciences

Ons werving- en selectiebureau is de meest geschikte partner voor bedrijven binnen de Life Sciences, omdat al onze recruitmentconsultants ware professionals zijn binnen deze branches. Zij hebben jarenlang zelf in een van de Life Sciences-branches gewerkt óf hebben grondige expertise opgebouwd bij ons werving- en selectiebureau. De aanpak van recruitment van ons recruitmentbureau wordt door partners in Life Sciences dan ook omschreven als voortvarend, grondig én persoonlijk. Bij ons kunt u onder andere terecht voor het invullen van vacatures in Food – Feed. Daarnaast vullen we vacatures in Farma – Biotech.

Hoe gaan wij te werk?

Tijdens het recruitmenttraject leren wij uw bedrijf, de cultuur en de speciale wensen goed kennen. Op deze manier vindt ons recruitmentbureau hoogopgeleide professionals die passen binnen uw bedrijf in de Life Sciences én die passen bij de openstaande vacatures, zowel op nationaal als op internationaal gebied. Wij zetten alle middelen in om de juiste kandidaat te vinden. Denk hierbij aan recruitment op internationaal niveau, maar ook de intensieve begeleiding die wij aan de kandidaten bieden. Bij ons bent u verzekerd van complete ontzorging en inhoudelijke advisering gedurende het traject.

Zet onze ervaring en kennis in

Wanneer het op Life Sciences aankomt, is het prettig wanneer een werving- en selectiebureau zich focust op de perfecte match tussen bedrijven en kandidaten. De focus van MY Recruitment is niet anders. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)575 661866. Dan zetten wij als recruitmentbureau graag onze uitgebreide ervaring en grondige marktkennis van recruitment in voor uw bedrijf in Life Sciences.

Vragen?

Inloggen

MY Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.