Over MY Recruitment

Als Recruitment Consultants zijn wij sinds 2002 actief in de Food, Feed, Chemie en Farma/ Biotech branche. Daarnaast zijn wij zelf ook jarenlang in deze markten werkzaam geweest. Hierdoor beschikken wij over uitgebreide kennis van de markt en hebben wij de specialistische kennis die nodig is om de functies in deze markten te begrijpen en goed in te vullen. Dit stelt ons in staat om met een korte doorlooptijd organisaties en kandidaten te matchen voor de langere termijn.
 

Missie

Met passie voor het Werving & Selectie vak streeft MY Recruitment naar kwalitatieve resultaten in het vinden van passende en gemotiveerde kandidaten die actief zijn in de Food, Feed, Chemie of Farma/ Biotech branche. Hierbij verliezen we zowel het belang van de organisatie als dat van de kandidaat niet uit het oog.

Persoonlijk, passie en kwaliteit gedreven

In al onze werkzaamheden zijn deze kernwaarden het uitgangspunt:

Passie
Bij MY Recruitment hechten we waarde aan de juiste persoon op de juiste plaats. We zijn gepassioneerd over ons vak en doen alles in onze mogelijkheden om die geschikte kandidaat te vinden en te enthousiasmeren.

Kwaliteit gedreven
MY Recruitment gaat voor langetermijnoplossingen. Daarbij staat kwaliteit altijd voorop wat uitmondt in een langdurige samenwerking tussen werkgever en werknemer. Integriteit en zorgvuldigheid zijn voor ons hierin leidend.

Persoonlijk
MY Recruitment kiest voor een persoonlijke benadering die we zowel bij de opdrachtgever als de kandidaat hanteren. Hierdoor hebben we van beide partijen een goed beeld. We zijn transparant over onze werkwijze en gaan zeer grondig te werk in onze zoektocht naar de juiste kandidaat. Om dit zo succesvol mogelijk te maken streven we altijd naar het opbouwen van een vertrouwensband met beide partijen.
 

Vacatures
Vertrouwelijk
inOss
Our principal is a clinical stage company
Vertrouwelijk
inOss
Our principal is a clinical stage company
Vertrouwelijk
inNijmegen
Onze opdrachtgever is onderdeel van een internationaal opererende organisatie
Vertrouwelijk
inZaltbommel
Opdrachtgever: Sachem
Vertrouwelijk
inLeiden
[chapo]
Alle vacatures
Contact

MY Recruitment
De Lingert 5163
6605 DD WIJCHEN

+31 (0) 24 373 10 71
info@my-recruitment.com

© Copyright 2020 MY Recruitment, All rights reserved.
MY Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?