Vacatures in Life Sciences

Ben jij een professional in Life Sciences die op zoek is naar uitdagende vacatures in Nederland of het buitenland? Dan staan de recruitmentconsultants van MY Recruitment voor je klaar om optimale begeleiding te bieden. De vacatures in Life Sciences variëren van Sales- tot laboratoriumfuncties bij de beste bedrijven in Nederland en België.

Plaats een reactie op een van de Life Sciences-vacatures of schrijf je in

Wanneer een van de vacatures in Life Sciences je aanspreekt, zoals Sales Representative of Technician, dan is het mogelijk om zelf te reageren op de functie bij het bedrijf in Nederland of België. Kies je ervoor om via MY Recruitment bij een van de partnerbedrijven in de Life Sciences te solliciteren? Dan bieden wij jou goede begeleiding tijdens het hele traject, van motivatie tot het tekenen van je contract. Uiteraard zijn wij zelf ook actief bezig met de werving en selectie van professionals in de Life Sciences voor Sales, Quality, Engineering en meer. Het kan dus zijn dat je een berichtje van ons ontvangt tijdens een van onze executive search-trajecten. Enkele uitgelichte Life Sciences-vacatures op zowel mbo- als hbo-niveau bij partnerbedrijven in Nederland en daarbuiten zijn:

Staat jouw droomfunctie binnen de Life Sciences er (nog) niet bij en kun je niet wachten om aan de slag te gaan als Quality Controller, Head of Sales of Project Engineer? Schrijf je dan in, zodat we weten waar jouw expertise én interesse ligt. Dan laten we het direct weten wanneer er een mooie uitdaging binnenkomt die bij jou past.

 

Stel je vragen aan onze consultants

Heb je een vraag over een van de openstaande vacatures bij onze Life Sciences-partnerbedrijven in Nederland of op internationale gronden? Neem contact op met de verantwoordelijke recruitmentconsultant. Wij zijn bereikbaar via +31 (0)575 661866.

 

Alle vacatures in Life Sciences vind je hier.

Vragen?

Inloggen

MY Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.