Vacatures in het laboratorium

Ben je op dit moment werkzaam in een laboratorium, maar ben je op zoek naar openstaande vacatures om de volgende stap in je carrière te nemen? Of rond je binnenkort een opleiding af in Life Sciences en ben je alvast aan het oriënteren op de arbeidsmarkt? Bij MY Recruitment staan we voor jou klaar op ieder punt in jouw loopbaan.

Welke vacatures zijn er allemaal beschikbaar in een laboratorium?

Binnen de werving en selectie van Life Sciences houden de recruitmentconsultants van MY Recruitment zich vooral bezig met het vinden van de perfecte match tussen kandidaat, werkgever en functie. Alle vacatures die je bij ons voorbij ziet komen voor werk in een laboratorium, vragen weer andere eigenschappen en kwaliteiten van professionals. Enkele vacatures in het laboratorium waar je op kunt solliciteren zijn:

 

Stuur direct jouw sollicitatie in of regel je inschrijving

Spreekt een van de openstaande vacatures voor werk in een laboratorium je aan? Dan helpen onze recruitmentprofessionals van het eerste contact tot het tekenen van je contract. Solliciteer direct via de vacaturepagina of neem contact op met de verantwoordelijke recruiter door te bellen naar +31 (0)575 661866. Staat jouw droomfunctie er nog niet tussen? Schrijf je dan in via de Kandidaten-pagina zodat we weten dat je openstaat voor een nieuwe uitdaging!

 

Gebieden in de Life Sciences: Food – Feed | Farma – Biotech | Chemie

Vragen?

Inloggen

MY Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.