Nieuw item

Voor kandidaten

Of je nu toe bent aan een volgende stap in je carrière of dat je als gemotiveerde starter op zoek bent naar een uitdagende baan; MY Recruitment staat klaar voor professionals die werkzaam zijn in de Food Feed, Chemie of Farma/ Biotech markt.

Persoonlijk matchen

Bij het matchen van professionals en werkgevers is het uitgangspunt de vraag van de werkgever. Vanuit daar zoeken we kandidaten met de juiste competenties: op zowel functieniveau als persoonlijk niveau. Wij geloven dat een match die gemaakt is op basis van deze combinatie eerder uitmondt in een langdurige samenwerking tussen werkgever en werknemer.

Het is voor ons uiterst belangrijk dat jij als persoon op je plek zit binnen een organisatie, niet alleen nu, maar ook op de langere termijn. Mede daarom starten we trajecten met potentiële kandidaten altijd met een face-to-facegesprek. Zo kunnen we een zo goed mogelijk beeld vormen van jou als kandidaat en de match met de vacature en de organisatie.

Inschrijven

Ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière binnen de Food, Feed, Chemie of Farma/ Biotech markt? Vind je het belangrijk dat er uitgebreid wordt gekeken naar wat jouw persoonlijke wensen zijn? Dan ben je meer dan welkom bij MY Recruitment. Schrijf je vandaag nog in!
Vacatures
Vertrouwelijk
inLeiden
[chapo]
Vertrouwelijk
inOss
Our principal is a clinical stage company
Vertrouwelijk
inNederland
Opdrachtgever: Onafhankelijke consultancy organisatie binnen farma,- healthcare en hoogwaardige food organisaties.
Vertrouwelijk
inOss
[chapo]
Vertrouwelijk
inBilthoven
A Dutch young, innovative biotechnology company
Alle vacatures
Contact

MY Recruitment
De Lingert 5163
6605 DD WIJCHEN

+31 (0) 24 373 10 71
info@my-recruitment.com

© Copyright 2020 MY Recruitment, All rights reserved.
MY Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?