Vacatures in Chemie

In de Chemie-branche wachten er vele uitdagende vacatures op jou! Als professional ben je continu op zoek naar nieuwe manieren om jouw kennis te verbreden of te verdiepen. Dankzij een nieuwe functie bij een van onze partnerbedrijven wordt dit mogelijk. De recruitmentconsultants van MY Recruitment staan jou bij van het eerste contact tot het tekenen van je contract. Wij hebben jarenlang ervaring in Chemie en weten precies wat nodig is om de juiste match tussen kandidaat, werkgever en vacature te vinden.

Ben jij de expert die aan van onze vacatures in Chemie vervult?

Het plaatsen van een reactie op een actuele vacature is de meest logische manier om je interesse te uiten. Een van onze recruitmentconsultants die gespecialiseerd is in werving en selectie in de Chemie-branche neemt dan contact met jou als potentiële kandidaat op. Staat de functie waar je naar op zoek bent in de Chemie momenteel niet bij de openstaande vacatures? Schrijf je dan in bij MY Recruitment. Zodra we iemand in jouw vakgebied zoeken, neemt een van de recruiters contact met je op om dat te bespreken. Het kan bovendien zijn dat we je benaderen voor een interessante vacature. Headhunting is namelijk onze core business in Chemie, waarbij we onze partners voorzien van de juiste kandidaten voor hun vacatures.

 

Maak direct de overstap naar een nieuwe uitdaging

Heb je interesse in een overstap naar een van onze partnerbedrijven in de chemische industrie of als distributeur? Dan kijken we samen met jou naar de aansluiting van verschillende vacatures bij jouw wensen, kennis en ervaring met betrekking tot de Chemie-sector. Heb je nog vragen? Onze recruitmentconsultants staan voor je klaar als je contact opneemt via +31 (0)575 661866.

 

Alle vacatures in Chemie vind je hier.

Vragen?

Inloggen

MY Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.